Konsulent Shitjesh

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 18, 2021
  • Applications 0
  • Views 90
Job Overview

Future Home Real Estate po REKRUTON Konsulent Shitjesh.

“Njerëzit jo gjithmonë e shohin nevojën për një ndryshim derisa të përjetojnë vetë ndryshimin“.
Kjo është mundësia jote, vendimet i merr ti!
Bashkohu me Kompaninë Imobiliare më të madhe Shqiptare .

Cfare do të gjeni në Future Home?
1.Trajnime profesionale me certificate pjesëmarrje.
2. Idet e reja, kreativiteti yt , aftësite e tua komunikuese do të jenë gjithmonë të vlersuara nga kompania sepse e till është filozofia e Future Home.
3. Kombinimi i një qëndrimi të mire dhe nje etike te forte pune si agjent imobiliar të mundësojne të ardhura te pa limituara.
4. Suport nga ekipi si edhe standard shërbimi tek klienti.

Cfarë kërkohet:
1. Te keni mbaruar shkollen e larte Bachelor/Master.
2. Te kete pervoja te meparshme ne shitje.
3. Bashkpunues dhe te pelqej punen ne ekip.
4. Te dije nje gjuhe te huaj.
5. Energjik/e dhe ambicioz/e.
6. Aftesi të mira komunikimi dhe prezantimi.
7. Te dijë të perdor programet bazë kompjuterike.

Dergo CV tende:
email: property@futurehome.al
Cel: 0035569 29 55 910

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationMaster’s Degree
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.