Konsulent – Zhvillues Marketingu per Entet Publike italiane

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 15, 2021
  • Applications 0
  • Views 6
Job Overview

Jeni duke kerkuar nje vend pune?  


PublicAL shpk ofron mundesi punesimi full-time si konsulent – operator i Enteve publike te shtetit Italian ne lidhje me komunikimin zyrtar te tendereva publik.


Ky pozicion pune mund te jete ideal per ju nese dini te flisni gjuhen italiane dhe te perdorni sado pak kompjuterin.
Per me shume info vizitoni faqen tone web www.publical.al – www.infosrl.it
dhe dergoni CV tuaj ne adresen e-mail: info@publical.al

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.