Konsulente në gjuhën Italiane Inbound

Punajuaj
 • Post Date: January 5, 2022
 • Apply Before: May 6, 2022
 • Applications 0
 • Views 2
Job Overview

Mundësi punësimi si Konsulente në gjuhën Italiane në pozicionin Inbound.

Kualifikimet

 • Të kenë një nivel mbi mesatar të gjuhës Italiane;
 • Eksperienca të mëparshme në sektorin e telefonisë minimalishit 1 vit;
 • Disponibilitet per te punuar full-time 09:00-18.00;
 • Aftesi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese në grup;
 • Pozitivitet dhe deshirë për të punuar.

Ofrohet:

 • Ambient miqesor ;
 • Pagë e kënaqeshme;
 • Asistencë në cdo moment gjatë procesit të punës;
 • Fundjava pushim;

Te interesuarit te kontaktojne  ne nr Cel 0697060806 ose ne emailin;  info@arthurinternationalcompany.com

Job Detail
 • Career LevelExecutive
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.