Konsulente shitjesh

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 15, 2021
 • Applications 0
 • Views 131
Job Overview

Konsulente shitjeje qe do te gjenerojne mesatarisht 2’000 €/muaj!

 • Kerkohen te rinj ambicioze, te cilet duan te behen profesioniste te suksesshem!
 • Te ardhura te palimituara;
 • Trajnim i specializuar per teknikat e shitjes nga eksperte dhe drejtues te larte ne sektorin e shitjes;
 • Karriere e shpejte per profesionistet e suksesshem!

Kriteret: Arsim i Larte

Apliko tani!

Email: info@koncept.al

Tel: 0693932719

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.