Kontrollues cilesie

Punajuaj
  • Post Date: January 13, 2022
  • Apply Before: May 14, 2022
  • Applications 0
  • Views 6
Job Overview

Giobert Albania shpk ofron vend te lire pune ne pozicionin e kontrollues/e cilesie.

Puna konsiston ne kryerjen e detyrave perkatese ne departamentin e cilesise te produkteve te sektorit automobilistik.

Kriteret:
Te kete mbaruar arsimin e larte per inxhinieri / e rendesishme te jete ne sektorin teknik.
Te perdore shume mire paketen Office.
Te komunikoje shume mire ne gjuhen anglisht ose italisht.
Te jete i/e komunikueshme dhe te jete i/e afte te punoje ne grup.
Te jete i/e pavarur persa i perket transportit (makine personale).

Ofrohen kushte te mira pune, paga 35000-45000 (ne varesi te eksperiences).
Orari i punes 08:00-16:30 dhe me turne 06:00-14:00 dhe 14:00-22:00 nga e hena ne te premte.

Adresa: Vrrine,Rrashbull,Durres.

Të gjithë kandidatet e interesuara mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-ne ne anglisht ose italisht në adresën e mëposhtme:
ada.belba@giobertalbania.com

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.