Koordinator/e Shitjesh

Punajuaj
 • Post Date: January 14, 2022
 • Apply Before: May 15, 2022
 • Applications 0
 • Views 3
Job Overview

A.M.G shpk – Algida® është një kompani me eksperiencë 20 vjeçare në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore të ndryshme të ngrira. Sot jemi prezent në të gjithë tregun shqiptar me një gamë të gjerë produktesh. Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm kompania është në kërkim të stafit të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale.

Detyrat

 • Mirëmban databazën e shitjeve dhe gjeneron raporte për shitjet në kohë reale dhe sipas kërkesës.
 • Kryen analiza të shifrave dhe statistikave mbi tregun.
 • Ekzekuton kerksesat per raporte mbi shitjen
 • Aktivizon ofertat, hap klientët e rinj për agjentët në ngarkim.
 • Bashkëpunon ngushtë me agjentët në ngarkim për kontratat e klientëve, paisjet frigoriferike.
 • Bashkëpunon me departamentet e tjera.

Kualifikimet

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë në një nga degët e ekonomikut (Avantazh kanë të diplomuarit në Informatikë Ekonomike).
 • Eksperiencë pune në pozicione të ngjashme.
 • Njohje e programeve të shitjes (Webflex etj).
 • Aftësi të shkëlqyera të paketës Microsoft Office.
 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe të bashkëpunimit në grup.

Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV-n me foto dhe Letër Interesi me email në adresën: hr@amgfood.com

Vetëm aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit.
A.M.G shpk- Algida® promovon shanset e barabarta!

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.