Koordinator prodhimi

Punajuaj
  • Post Date: December 20, 2021
  • Apply Before: May 18, 2022
  • Applications 0
  • Views 5
Job Overview

Ofroj vende pune-Koordinator prodhimi

Pespa Alumin shpk, e cila ushtron aktivitetin e saj ne fushen e prodhimit te profileve dhe aksesoreve te ndryshem prej alumini, me experience disa vjecare ne tregun shqiptar dhe ate te huaj, kerkon te punesoje individe ne pozicionin: Koordinator prodhimi
Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:
-Te kene perfunduar arsimin e larte ne nje nga deget e Fakultetit te Ekonomise (Administrim biznesi, Menaxhim etj).
-Te kete aftesi te mira menaxhimi dhe organizimi pune.
-Disponibilitet full time.
-Preferohet te jete me banim ne Durres.

Ofrojme:
-Trajnim I vazhdueshem mbi detyrat e pozicionit te punes.
-Mundesi per rritje profesionale.
-Ambjent komod pune
-Kontrate te rregullt pune sipas legjislacionit shqiptar,

Te interesuarit mund te dergojne CV duke specifikuar pozicionin e punes per te cilin aplikojne ne adresen: cv@pespagroup.com
Aplikantet e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.