Koordinatore Zyre

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 16, 2021
  • Applications 0
  • Views 140
Job Overview

Auto1 Group është Lider në Europë për blerjen dhe shitjen online të makinave të përdorura.
Për selinë e saj në Tiranë Auto1 Group po kërkon ” Junior Office Coordinator” koordinon dhe organizon të gjitha veprimtaritë e zyres si dhe jep suport departamenteve te ndryshme.

Detyrat:
• Kerkim i tregut për mallra dhe shërbime);
• Menaxhimi i marrëdhënieve me furnizuesit dhe porosive);
• Rregjistrimi i te dhenave (portal, porosive dhe faturave);
• Arkivimi i dokumentave (kontratave të blerjes etj);
• Organizimi i udhëtimeve dhe trasferimeve si dhe menaxhimi i buxhetit;
• Menaxhimi i zyrës (riorganizimi i sallave të mbledhjeve);
• Shërbime të përgjithshme të jashtme (përcjellja e postës etj.)
• Background juridik perben avantazh

Kerkesat:
• Zotërim i mirë i gjuhës italiane dhe angleze;
• Përvoja e mëparshme mundësisht në sektor të paktën 2 vjet
• Profesionalizëm, saktësi, besueshmëri dhe vëmendje e lartë ndaj detajeve;
• Përdorimi i shpejtë dhe i saktë i kompjuterit dhe emailit;
• Rezistencë ndaj stresit.

Cfare ofrojme:
• Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit ne fuqi;
• Paga mujore 500 Euro/NETO;
• Mjedisi energjik, i ri dhe informal;
• Mundësi konkrete për rritje profesionale në një kontekst shumë meritokratik dhe ndërkombëtar.

Orari: Me kohë të plote 09:00-18:00 nga e hena ne te premte,

Vendi i punës: Bulevardi “Gjergj Fishta”, Qendra Alpas mbas kompleksit Delijorgji, Tiranë

Ju lutemi dërgoni CV tuaj në Italisht ne mail: lavdie.asllanaj@auto1.com

Kontakt + 355 67 503 91 22

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.