Kordinator (Analist Menaxhimi)

Application deadline date has been passed for this Job.
Punajuaj
  • Post Date: January 21, 2022
  • Apply Before: May 22, 2022
  • Applications 0
  • Views 45
Job Overview
Pespa Alumin shpk, e cila ushtron aktivitetin e saj kryesisht ne fushen e prodhimit te profileve dhe aksesoreve te ndryshem prej alumini, me experience disa vjecare ne tregun shqiptar dhe ate te huaj,
kerkon te punesoje individe ne pozicionin: Analist Menaxhimi

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:
-Te kene perfunduar arsimin e larte ne nje nga deget e Fakultetit te Ekonomise (Administrim biznesi, Menaxhim, Finance etj).
-Te njohe dhe te perdore shume mire Excel-in
-Te kete aftesi te mira menaxhimi dhe organizimi pune.
-Disponibilitet full time.

Ofrojme:
-Ambjent komod pune, page mbi mesataren e tregut dhe bonuse ne varesi te performances.
-Trajnim i vazhdueshem dhe mundesi per rritje profesionale.
-Kontrate te rregullt pune sipas legjislacionit shqiptar,

Te interesuarit mund te dergojne CV duke specifikuar pozicionin e punes per te cilin aplikojne ne adresen: cv@pespagroup.com

Aplikantet e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.