Kordinatore e Mediave Sociale

Application deadline date has been passed for this Job.
Punajuaj
  • Post Date: January 21, 2022
  • Apply Before: May 22, 2022
  • Applications 0
  • Views 21
Job Overview

Koordinatore i Mediave Sociale

Detyrat

1. Zhvillimi, implementimi dhe menaxhimi i strategjisë së mediave sociale për brand-in dhe eventet;
2. Menaxhim dhe mbikëqyrje e përmbajtjes së mediave sociale, për të pasur përmbajtje cilësore dhe për të krijuar kontent të mirë viral;
3. Monitorim i SEO dhe angazhim me përdoruesit në rrjetet sociale; sugjeron optimizimin e përmbajtjes në rrjetet sociale;
4. Përgjegjës për funksionimin dhe prodhimin e përditshëm të përmbajtjes së platformave sociale që të ketë ndikim në tregun lokal, rajonal etj, sipas nevojave të projekteve;
5. Komunikim me palët e brendshme dhe të jashtme për të optimizuar metodat e rritjes së përdoruesve dhe/ose ndjekësve në platformat sociale;

Kualifikimet

1. 1+ vjet përvojë pune në rolin e specialistit të mediave sociale/reklamave dixhitale etj; përvojë e mirë në marketing dhe komunikim gjithashtu e preferueshme;
2. Të jetë i përditësuar në mënyrë të vazhdueshme e në çdo kohë mbi praktikat dhe teknologjitë më të mira të mediave sociale;
3. Aftësi të mira në mjetet e marketingut në mediat sociale si reklama, SEO, etj;
4. Shkathtësia për redaktimin e përmbajtjes përbën avantazh;
5. Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze, si edhe zotërimi i gjuhëve të tjera (e preferueshme italishtja, etj);
6. Njohuri të mira për marketingun dixhital dhe tendencat e tregut lokal e rajonal, të jetë i shpejtë dhe i aftë për të punuar mirë nën presion kohe;
7. Arsim i lartë në: marketing, media dixhitale, me fokus në median sociale, PR & komunikim;

 

Ju lutem dërgoni CV-në tuaj
dhe dokumentat plotësuese, duke përcaktuar në krye pozicionin për të cilin aplikoni, në adresën tonë: info@remax-albania.al
Nëse CV-ja juaj përzgjidhet, do të kontaktoheni vetëm nëse dokumentat e dërguara i plotësojnë kriteret tona të vlerësimit.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.