Korrier

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 7, 2021
 • Applications 0
 • Views 84
Job Overview

Ne kuader te shtimit te stafit, kerkohet korrier per shperdarje pakosh dhe dokumentash me makine ne qytetin e Tiranes.

Detyrat

 • Dorezon dergesat e zones
 • Mbledh dergesat e klienteve ne zonen e caktuar
 • Miremban kontakte me klientet dergues
 • Optimizon eficencen e dorezimit.

Kualifikimet

 • Eksperienca e meparshme ne kompani te ngjashme perben avantazh.
 • Njohja e Tiranes ne distribucion
 • Te jete i komunikueshem

Emaili ne te cilin mund te aplikoni: Info@acs.com.al ose kontaktoni ne numrin :0696020028

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.