Krye Banakier

Punajuaj
 • Post Date: March 29, 2022
 • Apply Before: August 28, 2022
 • Applications 0
 • Views 0
Job Overview

Kompania kerkon qe te punesoje “Krye Banakier”.

Detyrat

Detyra dhe përgjegjësitë:

 •  Të mbajë të ndriçuar banakun;
 • Të pastrojë ambientin rreth banakut;
 • Përgjegjës për raftin e pijeve në Bar dhe magazinimi i duhur i tyre;
 • Kontrollon depon e pijeve – gjatë turneve;
 • Mban rezerva në bar në përputhje me nivelin e përcaktuar;
 • Siguron hapjen dhe mbylljen e inventarit me pije të forta akloolike;
 • Kontrollon shpenzimet gjatë orarit;
 • Drejton dhe kontrollon ekipet e Banakiereve & Kamariereve;
 • Asiston në mbushjen e inventarit sipas nevojave të banakut;
 • Siguron që salla e banketit/restaurantit/barit është pajisur plotësisht që kur fillon shërbimi çdo gjë të funksionojë;
 • Mban regjistrime për qëllime kontrolli;
 • Respekton të gjitha procedurat, rregullat dhe politikat e Grupit që kanë të bëjnë rreth funksionimit të barit;
 • Të jetë i perpiktë të paraqitet në detyrë në çdo turn;
 • Ruan qëndrim pozitiv dhe komunikimin me kolegët gjatë orarit të punës;
 • Asiston mbikëqyresin në trajnim të punonjësve pë të rinjë;
 • Mbledh të dhënat gjatë ditës dhe raporton çështjet ashtu siç paraqiten;
 • Të ruajë standardet e higjenës personale në çdo kohë;
 • Të demostrojë përdorimin e duhur dhe të sigurt të të gjitha paisjeve.

Kualifikimet

Kërkesat Minimale:

 • Eksperiencë pune të mëparshme si kryebanakier;
 • Njohuri të mira në përgattitjen e pijeve të nxehta, përzierjen, zbukurimin dhe shërbimin e pijeve;
 • Njohuri kompjuterike;
 • Qëndrimi pozitiv dhe aftësitë e shkëlqyera të komunikimit;
 • Aftësia për të mbajtur barin e organizuar, të pajisur dhe të pastër;
 • Aftësi të mira të menaxhimit të kohë;
 • Të jetë fleksibël në lidhje me punën;
 • Të ketë Integritet të lartë;
 • Te jene te motivuar per pune;
 • Te kerkojne punesim afatgjate.

Ofrojme:

 • Kontrate e rregullt punesimi;
 • Mundesia e punesimit ne nje kompani internacionale;
 • Mundesi rritje ne karriere;
 • Kushte shume te mira pune;
 • Page Motivuese.

Kandidatet e interesuar te dergojne nje CV ne adresen: job@infinityinvestment.al me shkrimin ne subject “Krye Banakier”.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.