Kuzhinier

Punajuaj
  • Post Date: November 23, 2021
  • Apply Before: January 22, 2022
  • Applications 0
  • Views 3
Job Overview

I vendosur ne zemer te Tiranes, ne nje nga zonat me te shpejta te qytetit, NOOR kerkon t’i bashkohet stafit te tij nje kuzhinier full time me keto kualifikime:

Kualifikimet

• Eksperience pune minimalish 1 vit ne bare dhe restorante te te njejtes natyre.
• Kandidati duhet te jete i afte te performoje te gjitha proceset baze te gatimit.
• Te jete i afte te punoje  si pjese e nje grupi por edhe individualisht ne kuzhine.
• Te jete i afte per te qendruar per nje kohe te gjate ne kembe.
• Te mund te punoje me orare fleksibel si dhe gjate fundjavave dhe diteve te festave.
• Njohuri ne planin e HACCP.

Kushtet e punes:
• Orari i punes 8 ore.
• Nje dite pushim ku dita e pushimit do te vendoset sipas orarit te percaktuar nga manaxhimi.
• I perfshire nje vakt.
• Paga duke filluar nga 40000 leke.

 

Jeni te lutur te dergoni CV tuaj tek emaili: noortirana@gmail.com

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationCertificate
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.