Kuzhinier

Punajuaj
 • Post Date: June 17, 2022
 • Apply Before: December 16, 2022
 • Applications 0
 • Views 9
Job Overview

Radisson Collection Morina Hotel kerkon: Kuzhinier.

Detyrat

 • Përgatit gatime të ndryshme duke respektuar praktikat më të mira të trajtimit të ushqimeve dhe ato higjieno-sanitare;
 • Përgatit produkte dhe artikuj ushqimor të ndryshëm sipas nevojave;
 • Kontrollon cilësinë e produktit ;
 • Mban pastër ambjetin dhe pajisjet e punës;
 • Përgatit mjetet e nevojshme të punës në kuzhinë;
 • Parapërgatit elementët e nevojshëm për të gatuar ushqimet planifikuara;
 • Bashkëpunon me kolegët dhe eprorët, etj.

Kualifikimet

Kualifikimet / Kërkesat Edukimi: 

 • Të zotërojë diplomë të shkollës profesionale në këtë profil.
 • Eksperiencë në pozicione të ngjashme.

Kualifikime të tjera:

 • Të ketë njohuri mbi produktet e ndryshme ushqimore;
 • Të njohë dhe aplikojë recetat e ndryshme ushqimore.

Te interesuarit  te dergojne CV ne adresen email: jorida.hasani@radissoncollection.com ose kontaktoni ne nr cel: 0689005227.

Adresa: Liqeni i thate.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.