Kuzhinier/e

Punajuaj
 • Post Date: November 23, 2021
 • Apply Before: January 22, 2022
 • Applications 0
 • Views 4
Job Overview

*Hotel Oxford ne qender te Tiranes kerkon te punesoje;

 • Kuzhinier/e  Turni i pare
 • Kuzhinier (M) Turni i dyte 

Detyrat

 • Te kete komunikim korrekt
 • Turni i pare (kuzhine) meret me pergatitjen e mengjesit te hotelit

 

Kualifikimet

 • Korrektesi dhe komunikim Etik
 • Eksperiencat e meparshme perbejne avantazh
 • Njohuri te gjuhes angleze

 

Ofrohet:

 • Page e kenaqshme dhe siguracione te deklaruara
 • Mjedis pune serioz dhe komod
 • Kushte shume te mira pune

Te interesuarit jane te lutur te kontaktojne ne numrat : 0699732375 ose 0699203232

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.