Kuzhinier/e

Punajuaj
  • Post Date: January 3, 2022
  • Apply Before: May 4, 2022
  • Applications 0
  • Views 8
Job Overview
Blue Marine Hotel, nga investimet me serioze ne bregdetin shqiptar kerkon te ngreje dhe zgjeroje strukturat referuar rritjes se qendrueshme ne treg.

Ndaj me qellim qe te shkojme drejt standartit qe synojme kemi nevoje per njerez energjik ne skuader. Eja rritemi se bashku profesionalisht. Bashkohu me ekipin tone!

https://www.youtube.com/watch?v=S9CF_fGk87U

Cel. : +355694574446

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.