Kuzhinier/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 15, 2021
 • Applications 0
 • Views 55
Job Overview

New King House Restorant eshte ne kerkim Kuzhinier/e 

Detyrat

 • Përgatit produkte dhe artikuj ushqimor të ndryshëm sipas nevojave;
 • Kontrollon cilësinë e produktit.
 • Planifikon ushqimet që do të gatuhen;
 • Kontrollon cilësinë e ushqimeve dhe datën e skadencës së tyre;
 • Parapërgatit elementët e nevojshëm për të gatuar ushqimet planifikuara;
 • Organizon punën në kuzhinë;
 • Koordinon proceset e punës të ndihmësve në kuzhinë;
 • Koordinon punën me koleget për shërbim në kohe.

Kualifikimet

 • Të zotërojë diplomë të shkollës profesionale në këtë profil.
 • Të ketë eksperiencë në pozicione të ngjashme.
 • Të ketë njohuri mbi produktet e ndryshme ushqimore;
 • Të njohë dhe aplikojë recetat e ndryshme ushqimore;
 • Të zotërojë aftësi mbi procesin e shitjes së produkteve.

Ju lutem dergoni CV tuaj tek: kinghouse.al@gmail.com
Telefononi per me shume informacion tek Tel dhe WhApp 0672220007

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.