Kuzhinier/Ndihmes Kuzhinier

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 13, 2021
 • Applications 0
 • Views 60
Job Overview

Përmbledhja e Pozicionit: Kuzhinier/Ndihmes Kuzhinier

Detyrat

 • Përgatit gatime të ndryshme duke respektuar praktikat më të mira të trajtimit të ushqimeve dhe ato higjieno-sanitare;
 • Përgatit produkte dhe artikuj ushqimor të ndryshëm sipas nevojave;
 • Kontrollon cilësinë e produktit ;
 • Mban pastër ambjetin dhe pajisjet e punës;
 • Përgatit mjetet e nevojshme të punës në kuzhinë;
 • Parapërgatit elementët e nevojshëm për të gatuar ushqimet planifikuara;
 • Bashkëpunon me kolegët dhe eprorët, etj.

Kualifikimet

Kualifikimet / Kërkesat Edukimi: 

 • Të zotërojë diplomë të shkollës profesionale në këtë profil.
 • Eksperiencë në pozicione të ngjashme.

Kualifikime të tjera:

 • Të ketë njohuri mbi produktet e ndryshme ushqimore;
 • Të njohë dhe aplikojë recetat e ndryshme ushqimore.

Ju lutem dergoni CV tuaj : shyze.biznes@yahoo.com

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceFresh
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationCertificate
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.