Kuzhinier

Punajuaj
  • Post Date: November 17, 2021
  • Apply Before: January 16, 2022
  • Applications 0
  • Views 6
Job Overview

Segafredo Franchise kërkon të punësojë Kuzhinier me eksperiencë, në bar restorant  Segafredo Pedonale.

Detyrat

– Të ketë njohuri dhe eksperiencë për kuzhinën Italiane (dhe jo vetëm)si dhe atë tradicionale.
– Të dijë të hartoj menu të ndryshme.
– Të jetë i gatshëm për të punuar dhe me orar të zgjatur (kur të jëtë e nevojshme). – Të ketë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës.

Kualifikimet

– Të ketë mbaruar shkollë profesionale.
– Të ketë eksperiencë pune minimalisht 5 vite.
– Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi.

 

Ju mund të aplikoni duke dërguar CV në adresën: burimenjerezore@klar.al

Suksese!

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelManager
  • Experience5 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.