Magazinier

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 16, 2021
 • Applications 0
 • Views 82
Job Overview

Magazinier ne sektorin e prodhimit te vezes

Detyrat

Detyrat  per kete pozicion jane si meposhte:

 • Sipas procedures mer ne dorezim nga sektori I prodhimit mallin cdo dite;
 • Pergjigjet per organizimit dhe ndarien e puneve ne magazine;
 • Ndjek porosit ditore dhe  procedon me ekzekutimin e tyre;
 • Kryen te gjitha procedurat financiare te magazines si fatura, regjistrime etj;
 • Pergegjes per gjendjen e inventarit te magazines.

office@aiba.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.