Magazinier

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 20, 2021
 • Applications 0
 • Views 46
Job Overview

Pespa Alumin shpk kerkon te punesoje Magazinier.

Ky pozicion pune ka pergjegjesine per te kryer çdo proces qe lidhet me magazinat e kompanise.
Objektivi kryesor i magazinierit eshte te kontrolloje te gjitha materialet e produktet qe hyjne dhe dalin ne magazinat qe i jane caktuar.

Kualifikimet dhe aftesite e kerkuara:

 • Te kete mbaruar arsimin e larte preferohet nje nga degat e Fakultetit Ekonomik;
 • Eksperienca e meparshme pune ne pozicione te ngjashme perben perparesi;
 • Te jete i komunikueshem edhe te zbatoje detyrat qe i jane ngarkuar;
 • Te jete korrekt dhe i sakte ne kryerjen detyrave qe jane caktuar;
 • Te jete me banim ne Durres kusht i domosdoshem;
 • Te kete aftesi te mira organizative;


Pagesa me marreveshje ne baze te aftesive dhe eksperiences profesionale.

Ftojme te interesuarit te na kontaktojne ne adresen e emailit   cv@pespagroup.com .

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.