MAGAZINIER

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 20, 2021
  • Applications 0
  • Views 64
Job Overview

Tirane, ofroj vend pune MAGAZINIER

Lamthi Group, është një kompani lider në fushën e ndërtimit, termohidraulikës, teknologjisë së ujit, ndërtimit të pishinave dhe SPA-ve.
Distributor eksluziv i shumë markave italiane dhe Gjermane të njohura në gjithë botën.

Kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e saj të biznesit.
Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti i skuadres në ambjentin e punës.
Gjithashtu vleresimi sipas një skeme motivimi në reference të performancës dhe vjetërsisë në punë janë një tjetër politike sociale e grupit tonë.
Shpall pozicion vakant pune MAGAZINIER me orar të plotë.

KUALIFIKIMET DHE AFTESITE E KERKUARA:

  • Të ketë minimumi 2 vite eksperiencë punë në profil të njëjtë
  • Te kete leje drejtimi kategoria B.


Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dërgoni CV me foto, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni
në adresën: info@lamthi.com dhe hr@lamthi.com
Numër kontakti: +355684075594

Adresa 1: Autostrada LEZHE -TIRANE, km 5
Adresa 2 : Autostrada TIRANE – DURRES , km 3
Aplikimet janë të limituara, vetëm personat e përzgjedhur do të kontaktohen
www.lamthigroup.al

Cel. : +355673099999

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.