Magazinier

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 15, 2021
 • Applications 0
 • Views 76
Job Overview

Kompania AlbaLight shpk eshte nje kompani qe merret me tregtimin dhe instalimin e materialeve elektrike dhe kerkon te punesoje Magazinier. Magazinieri duhet te kryeje me perpikmeri te gjitha detyrat e dhena, te menaxhoje ne menyren me te mire ambjentet e magazines dhe te realizoje te gjitha objektivat e percaktuara.

Detyrat

 • Menaxhon dhe kryen me sukses cdo proces qe lidhet me magazinimin e proukteve te ndryshme te kompanise.
 • Kontrollon te gjitha materialet dhe produktet fizikisht qe hyjne dhe dalin ne hapesiren qe ka nen pergjegjesi.
 • Kujdeset per mirembajtjen e magazines dhe administrimin e materialeve.
 • Realizon ruajtjen e dokumentacionit te meparshem si dhe atij aktual sipas standarteve te kompanise.
 • Kontrollon te gjitha daljet/shitjet e produkteve nga magazina perkatese dhe krahason sasite fizike te bera dalje me dokumentacionin perkates shoqerues.
 • Bashkepunon cdo dite me operatoren e finances ne magazinen perkatese per te kontrolluar perputhshmerine e te gjitha regjistrimeve qe behen ne sistem me levizjet fizike te mallrave.

Kualifikimet

 • Kandidatet preferohen te kene mbaruar shkollen e larte, preferohen ne Fakultetin Ekonomik.
 • Preferohen te kene vite pune si magazinier ose ne profile te ngjashme.
 • Preferohet te kete njohuri te “Paketes Office”, si dhe njohuri te ndonje programi financiar.
 • Te kete aftesi shume te mira organizuese dhe te punuarit ne grup.
 • Te jete korrekt dhe i qendrueshem ne pune.
 • Te jete sistematik dhe person i besuar.

Cdo kandidat i interesuar mund te dergoje CV-ne ne adresen e e-mailit info@albalight.al
Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret do kontaktohen. AlbaLight shpk promovon shanse e barabarta.

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.