Magazinier

Punajuaj
 • Post Date: June 17, 2022
 • Apply Before: November 16, 2022
 • Applications 0
 • Views 33
Job Overview

Radisson Collection Morina Hotel kerkon: Magazinier.

Detyrat

 • Eshtë pergjegjës për përgatitjen e porosive të klienteve dhe kujdeset per mosdëmtimin e mallit.
 • Merret me ngarkim dhe shkarkim të mallit ne cdo rast.
 • Kryen sistemimin e mallit ne magazine ne cdo rast.
 • Kryen kontrollin e mallit që del dhe hyn në magazine, bashkë me përgjegjësin e magazinës.
 • Respekton rregullat e brendshme të magazinës.

Kualifikimet

 • Të ketë përfunduar Arsimin e mesëm.
 • Të posedojë leje drejtimi automjeti.
 • Te jete i aftë të punoje në grup.
 • Te dije te perdor kompjuterin.

Ofrojme:

 • Page te kenaqshme;
 • Kushte shume te mira pune;

Te interesuarit  te dergojne CV ne adresen email: jorida.hasani@radissoncollection.com ose kontaktoni ne nr cel: 0689005227.

Adresa: Liqeni i thate.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.