Magazinier

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 10, 2021
 • Applications 0
 • Views 67
Job Overview

Dekoll sh.p.k. është një kompani lider në tregun rajonal që ofron zgjidhje inovative në prodhimin e materialeve të ndërtimit.
Gama e produkteve tona në treg përfshin: koll, grafiato, fino, sistem hidroizolimi dhe termoizolimi, bojërat PintoColor dhe produktin e polisterolit Termax.
Ne kuader te zgjerimit te aktivitetit te saj kerkon te punesoje nje Magazinier .
Përgjegjësia e këtij pozicioni është të organizojë dhe monitorojë aktivitetet në magazine duke përfshirë marrjen e lëndëve të para, mbajtjen e inventarit dhe të dhënave lidhur me të, përgatitjen e statistikave mujore të magazinës si dhe mbajtjen e inventarin periodik

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kryen marrjen, magazinimin dhe operacionet e shpërndarjes duke regjistruar, bashkërenduar dhe zbatuar programet dhe procedurat operative të personelit.
 • Pranon dërgesat e materialeve të para në magazinë sipas klasifikimit të tyre.
 • Koordinon aktivitetet ndërmjet laboratorit, zyrës së blerjes dhe prodhimit.
 • Mban përgjegjësi për kryerjen e rotacionit të materialive të para.
 • Menaxhon logjistikën dhe administron inventarin e lëndëve të para.
 • Kryen inventarit fizik, në përputhje me procedurat e nxjerra nga Departamenti i Administratës dhe Financave.
 • Diskuton me mbikëqyrësit e tjerë për koordinimin e aktiviteteve ndërmjet departamenteve.
 • Verifikon zbatimin e drejtë të specifikimeve DC për magazinën e lëndëve të para.

Kualifikimet:

 • Të ketë mbaruar arsimin e lartë, përbën avantazh Profili Ekonomik.
 • Të ketë minimumi 3 vjet eksperiencë në nje rol të ngjashëm, në logjistikë, magazinim, inventarizim, menaxhim/supervizim.
 • Të ketë aftësi shumë të mira organizative dhe menaxhim të kohës.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi verbale dhe me shkrim.
 • Të ketë aftësi në përdorimin e MS Excel dhe Outlook.
 • Të ketë njohuri të gjuhës Italiane dhe/ose Angleze.
 • Të jetë i aftë të punojë në mënyrë të pavarur.
 • Te ketë njohje me sistemet e menaxhimit të inventarit.
 • Të jetë në gjendje të punojë me turne si dhe fundjavës kur është e nevojshme.

Paga është e negociueshme në varësi të përvojës së punës si dhe aftësive të kandidatit. Dërgoni CV në adresën hr@brunes.al
Për çdo sqarim na shkruani ose telefononi në numrin +355697070978

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.