Magazinier/e

This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 16, 2021
 • Apply Before: January 15, 2022
 • Applications 0
 • Views 6
Job Overview

Latitude, një kompani ndërkombetare e cila gërsheton argetimin me një stil jete të shendetshëm me baze ne Australi, vjen për herë të parë në Europe pikërisht në Tiranë. Kompania Latitude operon prej shumë vitesh në tregun ndërkombetar me një standart tepër të larte shërbimi.
Jemi në kerkim të individëve energjike dhe pasionante që kanë ambicie për të arritur më shumë.
Pervecse pages së kënaqshme Latitude ofron një ambient pune professional ku dhe argetimi nuk mungon.

Pozicioni i punes : Magazinier/e

Detyrat

 • Kryhen hyrjen /daljen e mallrave, produkteve;
 • Raporton, dokumenton dhe ndjek demtimet si dhe te mosperputhjeve te materialeve ne Hyrje/Dalje
 • Monitoron zhvendosjen e mallit qe nga momenti i hyrjes deri ne vendosjen e tij ne koordinata duke u siguruar per, sasine dhe kordinaten perkatese;
 • Respekton proceduren e kthimeve te mallit ne magazine;
 • Verfikon te gjitha Hyrjet ne magazine nga Importi ose nga bleres te brendshem;
 • Ndjek me perpikmeri vendosjen ne qeliza te mallit sipas produkteve sasise.
 • Kryhen Inventarin pjesor ne perputhshmeri me rregulloren e kompanise per Inventaret;

Kualifikimet

Edukimi: Diploma Universitare në Ekonomi ( e preferueshme ne Financë).
Eksperiencat e punës: Përvojë pune në pozicione të ngjashme;

Kualifikime të tjera:

 • Komunikim i shkëlqyer, koordinim dhe ndikim / aftësi bindëse;
 • Sistematik dhe i organizuar;
 • Aftësi për të punuar në grup;
 • Aftësi motivuese;
 • Aftesi të provuara në menaxhim.    

Nëse mendoni se jeni ju personi i duhur, ju lutem aplikoni ne adresen e e-mail-it humanresources@thg-shpk.com ose kontaktoni ne numrin +355 68 203 0984

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.