MANAGER/E

Punajuaj
  • Post Date: January 9, 2022
  • Apply Before: May 10, 2022
  • Applications 0
  • Views 56
Job Overview

JUPITER GROUP synon të rekrutojë:
Menaxhere të JUPITER ACADEMY
http://www.academy.jupiter.al/

Kandidatja duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme:
1. Të jetë e moshës 25 – 40 Vjeçe.
2. Të ketë mbaruar patjetër arsimin e lartë, të paktën niveli bachelor.
3. Të ketë njohuri të sistemeve dhe tregut të mësimdhënies.
4. Të ketë njohuri të marketingut në mediat sociale.
5. Të ketë njohuri të programeve office dhe financës 5.
6. Të ketë aftësi kreative për dhënien e ideve dhe zgjidhjeve të reja.
7. Të jetë person me integritet, i hapur dhe i drejtpërdrejtë.
8. Të ketë aftesi komunikative dhe të përballoje punën nën stres.
9. Të krijojë marrëdhenie shumë të mira me kolegët dhe eprorët.
10.Të ketë patjetër të paktën 2 vjet eksperiencë pune.
11.Të ketë njohuri të gjuhës Angleze dhe Italiane.
12.Të ketë patjetër lejë të drejtimit të makinës.

Benefitet:
– Ambient pune komod dhe miqësor.
– Pagë konkuruese + bonus sipas objektivave.

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-të dhe dokumente të tjera
që vërtetojnë kualifikimet tuaja në adresën e_mail:    hr@jupiter.al

Cel. : +355 68 20 45 535

Job Detail
  • Career LevelManager
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.