Manager Eksporti

Punajuaj
 • Post Date: January 13, 2022
 • Apply Before: May 14, 2022
 • Applications 0
 • Views 10
Job Overview

Kappa Oil sha dhe Kappa Ghepard Shpk, kompani prodhuese kerkojne te punosojne Manager Eksporti.
Resursi do te pozicionohet ne departamentin te shitjeve dhe ka per detyre menaxhimin e portofolit te klienteve egzistues si dhe zgjerimin e tij. Gjithashtu duhet te mbaje raportet me furnitoret e ndryshem dhe periodikisht te kryeje kerkime tregu per optimizimin e kostove te kompanise.

Kompetencat

 • Arsim universitar
 • Njohuri te shkelqyera te gjuhes angleze dhe italiane (gjuhe te tjera perbejne avantazh)
 • Njohuri te shkelqyera te paketes MS Office
 • Te kete aftesi organizuese e koordinuese
 • Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi, fleksibilitet, sjellje dhe paraqitje etike
 • Te jete korrekt, ne gjendje per te punuar shpejt, nen presion dhe per te permbushur afatet
 • Te jete I disponueshem per te punuar jashte orarit
 • Te jete I disponueshem per udhetime
 • Te kete experience ne sektorin e shitjes

Te interesuarit te dergojne CV ne info@kappaoil.com.al

Job Detail
 • Career LevelManager
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.