Manovrator

Punajuaj
 • Post Date: January 12, 2022
 • Apply Before: May 13, 2022
 • Applications 0
 • Views 2
Job Overview

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri,e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice.

Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj në pozicionin: Manovrator (për mjetet e rënda si Fadroma, Mini Fadrome, Eskavator, Rrul, etj).

Kualifikimet

 • Të jetë i pajisur me Dëshmi Aftësie.
 • Profesionale dhe patentë për mjetet e rënda.
 • Të ketë mbi 5 vjet përvojë pune si Manovrator.
 • Të jetë i disponueshëm për të levizur jashtë Tirane, në momentet që konsiderohet e domosdoshme nga kompania.​

 

Personat e interesuar dhe që plotësojnë kërkesat e përmendura më lart janë të lutur të kontaktojnë në numrin e telefonit 068 40 52 085.

Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit” A0/1, Selite,Tirana, Albania.

Job Detail
 • Career LevelExecutive
 • Experience5 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.