Manovrator Damper

Punajuaj
  • Post Date: November 23, 2021
  • Apply Before: January 22, 2022
  • Applications 0
  • Views 3
Job Overview

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice. Në kuadër të zhvillimit të saj kërkon të punësojë: Manovrator Damper 

Profili i kandidatit:
 Të jetë i pajisur me Dëshmi. Aftësie Profesionale dhe patentë për mjetet e rënda. Të ketë mbi 3 vjet përvojë pune si Manovrator. Të jetë i disponueshëm për të levizur jashtë Tirane, në momentet që konsiderohet e domosdoshme nga kompania.​

Aplikantët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre në adresën email: hr@agikons.com ose të na kontaktojnë në numrin tonë të cel: 0684052085
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience3 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.