Manovrator Vinçi

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 16, 2021
 • Applications 0
 • Views 87
Job Overview

“Kastrati Construction” shpall vakant pozicionin “Manovrator Vinci” me këto kualifikime:

Kualifikimet

 • Eksperiencë pune si manovrator vinçi jo më pak se 10 vite;
 • Eksperiencë pune minimalisht 5 vite me vinç kullë jo më të ulët se 70m;
 • Të jetë i pajisur me leje si operator Vinç kullë;
 • Të jetë i pajisur me leje për ndihmës vinçier lidhës (rigger crane) dhe i çertifikuar;
 • Të ketë njohuri të përgjithshme elektro-mekanike (diplomë e shkollës së mesme profesionale mekanike është avantazh);
 • Të jetë i aftë në vendosjen e tirantave të vinçit dhe centrimin e vinçit gjatë fazës përgatitore të ngritjes së një vinç kulle me piston hidraulik;
 • Të jetë i aftë të mirëmbaj dhe kryej shërbimet periodike të vinçit kullë (grasatim etj);
 • Të jetë i aftë të kryej kontrollin periodik vizual të vinç-kullës si: kavo, kollonë, krah agregate të ndryshme, etj;
 • Të jetë i aftë të punoj në lartësi sipas rregullave të sigurimit teknik dhe i çertifikuar për këtë sipas kërkesave të HSE;
 • Mosha e preferuar 35-50 vjeç;
 • Të jetë i aftë të punoj në grup;
 • Të jetë i komunikueshëm;
 • Të jetë i gatshëm të punojë me turne.

Ju ftojmë të aplikoni duke dërguar CV tuaj në adresën elektronike: hr@kastraticonstruction.al
Ju faleminderit!

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience8 Years +
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.