Marchendiser FRESCO (ndjekes i ecurise se produkteve fresco ne market)

Punajuaj
 • Post Date: January 3, 2022
 • Apply Before: May 4, 2022
 • Applications 0
 • Views 3
Job Overview

Marchendiser FRESCO (ndjekes i ecurise se produkteve fresco ne market)

Detyrat

 • Influencon në rritjen e shitjeve, dhe zgjerimin e tregut per produktet e kompanise ne zonen e tij duke mbajtur ne menyre sistematike marredheniet me klientet ekzistuese, duke kujdesur për raftimin prezencën, çmimet dhe skadencat e produkteve.
 • Ёshtë përgjegjës për raftimin në bazë të udhëzimeve të dhëna nga marketing apo drejtori i shitjeve.
 • Përgjigjet për hapësirën në rafte dhe përqindjen që duhet të zënë mallrat ekskluzive sipas marketeve.
 • Monitoron ne terren ekzekutimin e promocioneve nese jane kryer ne menyren e duhur dhe sipas direktivave te paracaktuara, (klientet, sasite, zbritjet, datat e ekzekutimit, vendosja e produkteve).

Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë CV-në në adresën elektronike: hr@bigalbgroup.al

Ju ftojmë të aplikoni dhe të bëheni pjesë e skuadrës sonë!
Ju faleminderit!

 

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.