Marinar

Punajuaj
 • Post Date: January 28, 2022
 • Apply Before: May 29, 2022
 • Applications 0
 • Views 11
Job Overview

Kompania ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar.
Ju fton të aplikoni në pozicionin e:

Marinar
Detyrat dhe Përgjegjësitë:
 • Të jetë bashkëpunues me kapitenin;
 • Të dijë të përdorë mjete të vogla lundrimi (gomone me lopata dhe me motorr);
 • Të përdori gomonen e Yahtit për nxjerrjen e klientëve në breg;
 • Të sigurojë mjetin lundrues në udhetim;
 • Të sigurojë mjetin lundrues në parkim;
 • Të kontrollojë Jahtin dhe anekset e tij për vënie në gadishmëri;
 • Të zbatojë udhëzimet e kapitenit para, gjatë dhe pas lundrimit;
 • Të përdori aksesorët në Yaht (paisje kuzhine, banak, kamarier, ndihmës banakier;
 • Përgjegjës për higjenizimin e Yahit (dhoma gjumi, dhoma ndenjie, WC dhe bashin e tij);
 • Përgjegjës për mirëmbajtjen dhe përdorimin e gomones dhe motorrit të saj;
 • Të kontrollojë dhomën e motorrit, dhomën e marinarit, bateritë dhe pompat e sentinës;
 • Përgjegjës për mirëmbajtjen e litarëve të Yahtit;
 • Detyra të tjera;

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Të ketë dëshmi aftësimi profesional;
 • Njohuri të nivelit mesatar të gjuhës angleze ose italiane;
 • Eksperienca të mëparshme në pozicione të ngjashme përbën avantazh;
 • Mosha mbi 25 vjec;
 • I disponueshëm të udhëtoj brenda dhe jashtë vendit;
 • I gatshëm për të punuar me orar të zgjatur dhe jashtë vendbanimit, kryesisht gjatë sezonit veror;

Ofrohet:

 • Pagesë konkuruese

Shënim: Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit!
Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
Cel. : +355686082912

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.