Mekanik

Punajuaj
 • Post Date: January 11, 2022
 • Apply Before: May 12, 2022
 • Applications 0
 • Views 1
Job Overview

DBD Group me eksperience disa vjecare ne fushen e autoservisit ofron vend te lire pune ne pozicionin: Mekanik 

Detyrat

 • Kontrolli i defekteve të automjeteve
 • Riparimi në kohë i defekteve të konstatuara
 • Zbatimi i rregullave të sigurisë në punë

Ofrojme:

 • Kushtet e punes shume te mira.
 • Orari 8 ore
 • Pushim dreke
 • Paga shume e kenaqshme

Kualifikimet

 • Diplomë e shkollës së mesme profesionale mekanike
 • Aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi
 • Aftësi për të punuar edhe në mënyrë të pavaruar edhe si pjesë e një skuadre

Dërgoni CV tuaj në adresën: dbdgrupfinanca@hotmail.com ose kontaktoni ne numrin : 0689097444

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.