Mekanik Mirembajtje Transporti

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 4, 2021
  • Applications 0
  • Views 57
Job Overview

Shoqeria AGS shpk e cila operon ne fushen e Sherbimit te ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet,menca etj.
Sefundmi i zgjeruar edhe ne fushen e prodhimeve bulmetore , me seli ne fabriken ne Sukth,Durres ,

Ofron vend pune ne pozicionin Mekanik (Mirembajtje Transporti ) i cili duhet te permbushe keto kritere:

1. Te kete perfunduar arsimin e mesem profesional per mekanike . Shkolla e larte perben avantazh
2.Te kete eksperience pune minimalisht 2 vite ne kete fushe ( Ne linje prodhimi)
3. Te njohe e zbatoje rregullat e sistemit teknik, dhe makinerive

Te interesuarit te dergojne CV-ne ne adresen e-mailit: info@ags.al
ose te paraqiten prane zyrave ne adresen Ruga “Beqir Luga” afer Pazarit te Ri ,Tirane.

Cel. : 069 60 44 707

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.