Mekanik Tirane

Punajuaj
 • Post Date: November 15, 2023
 • Apply Before: April 14, 2025
 • Applications 0
 • Views 12
Job Overview

Mekanik

Kualifikimet

 • Të jetë i pajisur me një nga : Dëshmi aftësisë profesionale ose certifikat kualifikimi për mekanik ose dëftesë shkolle profesionale për mekanik; apo cdo document tjetër që dëshmon se është i kualifikuar për mekanik;
 • Të ketë përvojë pune me makineritë e rënda minimumi 5 vjet. Pra të ketë njohje të makinerive si (kamiona,eskavator, fadromë, greider, bobcat, rrula, etj);
 • Të ketë njohje të mira të sistemit hidraulik tek makineritë e rënda;
 • Preferohet të jetë banues në: Tiranë, Kamëz, Krujë, Fushë Krujë, Durrës, Lac dhe zonat përreth tyre;
 • Mosha e kërkuar 25-55 vjeç.

Të interesuarit, janë të lutur të kontaktojnë në adresat e mëposhtme:

e-mail: careers@gener2.al

Cel: +355 67 41 26 328

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.