Mekanik Xhenerik

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 3, 2021
 • Applications 0
 • Views 53
Job Overview

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice.

Kompania eshte ne kerkim te stafit ne pozicionin:  Mekanik Xhenerik per mjetet e renda .

Detyrat

Mekanik – Xhenerik do te jete pergjegjes per

 • Montimin, eleminimin e defekteve gjate monitorimit, mirmbajtjen ,riparimin e makinave se bashku me komponentet e tyre si dhe pajisjeve mekanike te makinerive.
 • Kontrollon dhe kujdeset per te gjitha pajisjet e sistemit elektrik, mekanik,hidraulik,te mjeteve te renda.
 • Garanton funksionimin e makinerive, duke realizuar kontrolle periodike te automjeteve.
 • Realizon raportime periodike teknike dhe organizative per punen e bere.

Kualifikimet

 • Te kete mbaruar shkollen e mesme ne profilin Mekanik.
 • Te kete minimumi 5 vite eksperience pune me mjete te renda.
 • Te njoh shum mire sistemet hidraulike dhe elektrike.
 • Te kete leje drejtimi.
 • Te kete aftesi e mira komunikuese dhe te punuarit ne grup

Aplikantët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre në adresën email: hr@agikons.com
Ose Cel: 068 4052085 / 068 40 16 639.
Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, Tiranë.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience5 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.