Menaxher Blerjesh

Punajuaj
 • Post Date: January 11, 2022
 • Apply Before: May 12, 2022
 • Applications 0
 • Views 2
Job Overview

Supermarketi Baronesha eshte ne kerkim te nje: Menaxher Blerjesh

Detyrat

 • Ndjekja e te gjitha detyrave operacionale të menaxhimit të përditshëm të blerjeve.

Kualifikimet

 • 3-5 Vite eksperience ne pozicion të ngjashem ose ne fushen e menaxhimit.
 • Diplomë të shkollës së larte(Preferohet Menaxhim Biznes, Ekonomik).
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze dhe italiane (Njohja e nje gjuhe tjeter te huaj perben avantazh).
 • Njohuri të mira të programeve kompjuterike: MS Word, Excel, Internet, E – mail, Research.
 • Fleksibilitet per te levizur jashte.

CV-te duhet te dergohen ne adresen: lengogroup1@gmail.com

Job Detail
 • Career LevelManager
 • Experience3 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.