MENAXHER BLERJESH

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 21, 2021
  • Applications 0
  • Views 67
Job Overview

Pespa Alumin sh.p.k kerkon te punesoje Menaxher Blerjesh.

Aftesite dhe kualifikimet e kerkuara:

Te kete perfunduar studimet e larta, preferohet nje nga deget e Fakultetit Ekonomik;
Te kete eksperience pune ne te njejten fushe;
Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze, njohja e gjuhes turke perben avantazh ;
Te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe negociuese me furnitore te huaj dhe vendas;
Te kete aftesi te mira analitike, planifikimi dhe menaxhimi;
Te kete njohuri te mira te paketes MS Office ;

Ftojme te interesuarit te dergojne cv ne adresen elektronike cv@pespagroup.com

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelManager
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.