Menaxher Dyqani(F/M)

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 13, 2021
 • Applications 0
 • Views 28
Job Overview

WELL Sh.p.k., për rrjetin e tij drugstore kërkon të rekrutojë për qytetin e Tiranës Menaxher Dyqani(F/M)

Menaxheri i dyqanit është përgjegjës për menaxhimin e përditshëm të dyqanit dhe mbarevajtjen e tij në përputhje me standardet e vendosura nga kompania dhe punëdhënësi.

Detyrat

 • Menaxhimi dhe motivimi i stafit;
 • Maksimizimi i produktivitetit në dyqan;
 • Organizon dhe planifikon proçeset e punës dhe të shitjeve në dyqan;
 • Sigurohet për përmbushjen e standardeve vizuale të dyqanit në përputhje me standardet e kompanisë;
 • Menaxhon dhe kontrollon nivelin e stokut;
 • Mbledh, filtron dhe dërgon kërkesën për pprositë ditore;
 • Organizon punën për realizimin e objektivave sipas afateve kohore, analizon dhe raporton rezultatet e arritura;
 • Organizon punën për mënjanimin e skadencave të mallrave dhe zbatimin e parimit FIFO për shitjen e tyre;
 • Kujdeset për zgjidhjen e problematikave të klientëve;
 • Kujdeset për arritjen e objektivave të shitjes;

Kualifikimet

 • Diplomë Universitare në Biznes, Ekonomik, Marketing, Financë;
 • Përvojë e mëparshme në pozicione të ngjashme jo më pak se 2 vjet;
 • (Eksperienca në Retail është avantazh);
 • Aftësi të mira njohëse të gjuhës Angleze dhe paketës MS Office;
 • Ndërveprimi në biznes dhe shitje;
 • Fleksibël me oraret (punë me turne)

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojnë aplikimin e tyre në adresën: well.rekrutime@alkosgroup.al dhe/ose o.cela@alkosgroup.al 

*Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë sipas Ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Job Detail
 • Career LevelManager
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.