Menaxher/e Marketing

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 9, 2021
 • Applications 0
 • Views 4
Job Overview

Kompania Nela Group me qender ne Yzberisht dhe me nje rrjet te gjere dyqanesh dhe aktivitetesh te tjera deshiron te punesoje;

Menaxher/e Marketing

Detyrat

 • Te angazhohet ne zhvillimin dhe ekzekutimin e strategjive marketing te kompanise.
 • Manaxhon deri ne detaje fushatat e ndryshme marketing ne perputhje me planin marketing te aprovuar.
 • Manaxhon mirmban dhe perditeson faqen e internetit te kompanise me informacion te ri dhe/ose kujdeset qe te evitohet cdo problematik qe mund te shfaqet ne funksionimin e faqes.
 • Propozon evente ku kompania mund te marre pjese per tu prezantuar sa me denjesisht me qellim promovimin e produkteve dhe risive.

Kualifikimet

Edukimi:

 • Diplome universitare

Eksperienca :

 • Minimalisht 2 vite eksperienc pune ne marketing/shitje.

Aftesite: 

 • Aftesi shume te mira organizuese dhe i vemendshem ndaj detajeve.
 • Aftesi shume te mira teknike ne fushen e marketingut te jete kreative, te punoje me integritet perkushtim dhe motivim ne interes te kompanise.
 • Zoteron aftesi te mira ne perdorimin e paketes office dhe programeve te tjera kompjuterike
 • Njohuri te mira te gjuhes angleze

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne nr 0682070590 ose te dergojne Cv ne email : v-nela@hotmail.com

Job Detail
 • Career LevelManager
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.