Menaxher/e Marketingu

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 20, 2021
 • Applications 0
 • Views 124
Job Overview

Lamthi Group, kompani lider në fushën e ndërtimit, termohidraulikës dhe teknologjisë së ujit, ndërtimit të pishinave dhe SPA-ve.
Distributor eksluziv i shumë markave Italiane dhe Gjermane të njohura në gjithë botën.

Kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e saj të biznesit.
Në fokusin tonë primar janë komunikimi, profesionalizmi, klima harmonike dhe shpirti i skuadrës në ambjentin e punës.
Gjithashtu vlerësimi sipas një skeme motivimi në referencë të performancës dhe vjetërsisë në punë janë një tjetër politikë sociale e grupit tonë.

Shpall pozicion pune vakant: Menaxher/e Marketingu me orar të plotë.

KRITERET QE DUHET TE KETE JANE:

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë.
 • Të ketë minimumi 2 vite eksperiencë pune në këtë pozicion.
 • Mosha e preferuar 22-40vjeç.
 • Të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klientëve.
 • Të jetë e motivuar dhe me dëshirë për të punuar.​
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.
 • Të ketë njohuri të gjuhëve të huaja Anglisht dhe Italisht.
 • Leje drejtimi Klasi B.


Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dërgoni CV me foto, referencat dhe dokumentat tuaja plotësuese, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni, në adresën: info@lamthi.com dhe 
hr@lamthi.com
Numër kontakti
068 4075594.

Adresa: Rruga dytësore Autostrada Tiranë-Durrës, km 3
www.lamthigroup.com
Aplikimet janë të limituara; vetëm personat e përzgjedhur do të kontaktohen.

Job Detail
 • Career LevelManager
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.