Menaxher/e Marketingu

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 10, 2021
 • Applications 0
 • Views 58
Job Overview

EUROLAB INTERNACIONAL GRUP, nje nder shoqerite lider ne fushen e importit dhe distribucionit ne Shqiperi, shpall vakant pozicionin: Menaxher/e Marketingu.

Detyrat

Detyrat dhe përgjegjësitë:
1. Menaxheri i Marketingut përgatit, propozon strategji dhe plane të marketingut.
2. Menaxheri i Marketingut është përgjegjëse për të siguruar zbatimin dhe ekzekutimin e planeve të marketingut në kohë, me saktësi dhe efikasitet.
3. Menaxheri i Marketingut  është përgjegjëse për të mbledhur të dhëna, analizuar dhe propozuar veprime korrigjuese ose aktivitete të tjera sipas nevojës.
4. Menaxheri i Marketingut monitoron  imazhin e markës në tregjet përkatëse, punon në mënyrë proaktive për të përmirësuar dhe propozuar veprimet e nevojshme për të rritur ndërgjegjësimin dhe imazhin e markave EUROLAB.
5. Menaxheri i Marketingut përgatit raporte të markave sipas nevojës.
6. Menaxheri i Marketingut  përgatisin raporte mujore sipas udhëzimeve nga manaxheri i linjës për aktivitetet e marketingut si dhe raporte të tjera dhe studime të tregut sipas nevojës.

Kualifikimet

Kualifikimet dhe kërkesat:

 • Te kete perfunduar Arsimin e Larte per Ekonomik, Marketing ose ne nje nga fushat e ngjashme.
 • Te kete te pakten 4 vite eksperiencë pune ne pozicionin e Menaxherit te Marketingut, preferohet ne industrine FMCG.
 • Aftesi te shkelqyera te komunikimit verbal dhe  te shkruar.
 • Aftesi te avancuara ne perdorimin e paketes MS Office.
 • Aftesi te avancuara ne prezantime, ne perdorim mail dhe internet.
 • Aftesi te provuara ne menaxhimin e buxhetit.
 • Njohuri shume te mira te gjuhes angleze, te folur dhe te shkruar.
 • Leje drejtim automjeti kategoria B.

Menyra e Aplikimit: Personat e interesuar, mund të dërgojnë Cv në adresën hr@eurolab.com.al
Ne subjekt te e-mailit te vendoset pozicioni i punes per te cilin aplikohet. Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret do te kontaktohen nga kompania.

Shënime: Të dhënat tuaja do të ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi, në mbështetje të legjislacionit në fuqi për mbrojten e të dhënave personale Ligjit (Nr. 9887 datë 10.03.2008) Për mbrojtjen e të dhënave Personal

Job Detail
 • Career LevelManager
 • Experience3 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.