Menaxher/e Produkti

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 17, 2021
 • Applications 0
 • Views 67
Job Overview

ITD shpk kompani lider ne distribucionin e pajisjeve IT, kerkon te punesoje:  Menaxher Produkti

Detyrat

 • Njeh mire gamen e produkteve qe mbulon dhe specifikimet e tyre.
 • Kryen porosite per produkte tek furnitoret.
 • Ndjek statusin e porosise ne sistemin e furnitorit perkates.
 • Njeh permbajtjen e kontratave te shitjes me furnitoret e produkteve qe mbulon.
 • Ndjek ne menyre aktive shitjen e produkteve ne te gjitha kanalet e shitjes te kompanise.
 • Negocion me firmat korresponduese (furnitore) mbi cmime speciale, cmime promocion, etj.

Kualifikimet

 • Diplome universitare ne degen Informatike Ekonomike, Administrim Biznesi etj.
 • Te pakten 2 vjet experience ne pozicione pune analoge ne kompani private.
 • Njohuri te mira mbi produktet IT (Me prioritet).
 • Njohje shume e mire e gjuhes angleze (e detyrueshme).
 • Aftesi shume te mira komunikuese dhe negociuese.

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.