Menaxher/e

Punajuaj
 • Post Date: January 5, 2022
 • Apply Before: May 6, 2022
 • Applications 0
 • Views 7
Job Overview

MENAXHER/E Albooker

Menaxhon portalin e rezervimeve Albooker.

Detyrat

Roli dhe përgjegjësitë:

 • Kërkimi i klientëve të rinj
 • Ruajtja e marrëdhënieve me klientët ekzistues
 • Menaxhimi i faqes së Direct booker në rrjetet sociale
 • Takime me klientët ekzistues dhe potencial
 • Takime te reja dhe mbyllje kontratash me kliente te rinj
 • Rregjsitrimi i të dhënave kryesore të pronës
 • Rregjistrimi i njësive të pronës (dhoma, ambjente të tjera që mund të ketë prona)
 • Ndërmjetësim midis vizitorit dhe pronarit të strukturës akomoduese.

Kualifikimet

Kandidati duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme:

 • Të ketë 3-4 vite eksperience pune;
 • Diplomë në Marketing ose fusha të ngjashme;
 • Aftësi të shkëlqyera analizuese dhe raportuese;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Njohuri shumë të mira të anglishtes, njohuri të shkëlqyera kompjuterike;
 • Menaxhon mirë stresin dhe fluksin e lartë të punës;

Personat e interesuar mund të kontaktojnë në adresat e mëposhtme:

Email:              hr@albgroup.al

Tel:                  067 40 100 44

Adresa:             “Mall of Tirana”  Kompleksi Tirana Industrial Park, kapanoni 27, Kashar“Informacioni personal që do të paraqisni përmes aplikimit tuaj, do të mbrohet dhe përdoret vetëm për qëllime rekrutimi, sipas legjislacionit për mbrojtjen e informacionit personal, konkretisht sipas Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë dhe Ligjit( Nr. 9887, datë 10.03.2008)” Për Mbrojtjen e Informacionit Personal. 

Job Detail
 • Career LevelManager
 • Experience3 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.