Menaxher Eventesh

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 21, 2021
  • Applications 0
  • Views 53
Job Overview

Premium Beach Hotel, nje nga rezortet me luksoze ne bregdetin e Durresit, po kerkon te punesoje nje Menaxher Eventesh. Hoteli eshte I orientuar ne sherbimin ndaj biznesit dhe korporatave dhe ofron sherbime per standardin 5 *****.
Meaxheri I eventeve, takimeve, konferencave, punon ngushtesisht me menaxherin e Hotelit dhe menaxheret e departamenteve te tjere per te garantuar mbarevajtjen e eventeve qe zhvillohen ne hotel. Mban pergjegjesi te plote per ofrimin e gjithe sherbimeve ne cilesine e duhur ndaj klienteve. Rritja e numrit te kontratave te sherbimit dhe kerkimi I opsioneve per shtimin e tyre eshte gjithashtu pergjegjesi e Menaxherit.

Kritere te vecanta:

Kandidati duhet te kete aftesi shume te mira komunikimi nderpersonal dhe te krijoje nje ambient miqesor ne ekipin e tij dhe me departamentet e tjere.
Te jete proaktiv ne krijimin dhe zbatimin e nje kalendari eventesh gjate vitit.
Kandidati duhet te kete aftesi te mira planifikimi, shitjeje, organizimi dhe negocimi si dhe te ndjeke zbatimin e programit ne detaje me klientin.
Menaxhon aspektin administrativ te nje eventi duke perfshire kontraten, negocimin e detajeve, matjen e performances, mbledhjen e pagesave, parashikimin e te ardhurave, raportimin dhe mundesite e rinovimit te kontrates.
Te menaxhoje buxhetin e nje eventi ne fuksion te rritjes se fitimit pa cenuar cilesine e sherbimit.
Te zhvilloje dhe mbaje marredheniet me klientet me qellim perseritjen e biznesit.
Te krijoje nje kulture sherbimi qe gjeneron klime pozitive ne zhvillimin e eventeve.
Te kujdeset per pasjen e nje imazhi professional gjate gjithe kohes
Per shkak te natyres se ketij pozicioni pune, kandidati duhet te jete fleksibel ne orare dhe I gatshem te ndjeke zhvillimin e eventeve.

Kualifikimet:

Te kete perfunduar studimet ne nje nga deget e Menaxhimit
Te kete mbi tre vjet experience ne pozicione te ngjashme ose ne fushen e hotelerise.
Te jete njohes I shkelqyer I gjuhes angleze. Gjuhe te tjera perbejne avantazh.
Kualifikime te tjera ne kete fushe.

Kandidatet e interesuar mund te dergojne CV me fotografi ne adresen info@vas.al

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelManager
  • Experience3 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.