Menaxher Prodhimi

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 7, 2021
  • Applications 0
  • Views 22
Job Overview

Kompania mekanike Parof, me lokacion ne Durrës Spitalle Lagja Nr.15,
shpall konkurs pune per pozicionin “Menaxher Prodhimi”

Pergjegjesite:
Te udheheq komunikimin ne mes, departamentit te projektimint dhe ekzekutimit.
Porositja dhe blerja e materialeve per pune
Angazhim punonjeseve te ri (te kerkoj fuqi puntore te re per ne kompani)
Pergaditja e raporteve te prodhimit
Pune administrative bazike
Tejkalimi i sfidave ditore gjate prodhimit

Kerkesat:
Njohja e mire e gjihes Italiane
Aftesi per manaxhim te projekteve
Aftesi e te punuarit ne IT (njohuri e microsoft office, dropbox, email, etj)
Aftesi dhe gjendshmeri per zgjedhjen e problemeve
Aftesi te mira komunikimi
Organizim efikas i punes

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV e tyre ne emailin: administration@parofpro.com
ose mund te na kontaktojne drejtperdrejt ne numrin e telefonit: +355 67 705 5442

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.