Menaxher Produkti

Punajuaj
 • Post Date: May 18, 2022
 • Apply Before: September 17, 2022
 • Applications 0
 • Views 26
Job Overview

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me shoëroom-in e parë “Electrolux” në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend.   Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar  burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca.                                                                     Pozicioni Vakant: Menaxher Produkti

Detyrat

 •    Ndjekja e plotë e ecurisë së Produktit duke filluar nga blerja deri në shitje.
 • Negocim me furnitorët dhe përcaktim i cmimeve.
 • Përzgjedhja e produkteve sipas fushatave të Marketimit.
 • Përpilimi i raporteve mbi ecurinë e produkteve  .

Kualifikimet

 •   Të ketë përfunduar arsimin e lartë, preferohet Menaxhim, Marketing, Inxhinjeri.
 • Të ketë njohuri të shkëlqyera të gjuhës Angleze ( të folur dhe të shkruar).
 • Të ketë eksperience minimalisht 3 Vjet në të njëjtin pozicion në një kompani të ngjashme.
 • Të ketë njohuri shumë të mira në përdorimin e programit Excel.
 • I disponueshëm për të udhëtuar brenda dhe jashtë Shqipërisë.
 •    Aftësitë: Aftësi Kërkimore,Aftësi Analitike,Fleksibilitet,Aftësi Komunikimi, Aftësi Prezantimi,Aftësi në përpilim,Raportesh Aftësi për menaxhimin e kohës.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë Cv e tyre në adresat : Email : hr@globe.al 

Ose dorëzo CV në adresen : Rr”Kavajes”, Nd.124, H. 10, Kati 2.

Mirëpresim çdo kandidat që plotëson kriteret e mësipërme .

Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !

Job Detail
 • Career LevelManager
 • Experience3 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.