Menaxher Restoranti

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 10, 2021
 • Applications 0
 • Views 49
Job Overview

Pershkrimi i pozicionit:

Menaxheri i Restoranti eshte pergjegjes per menaxhimin e operacioneve te perditshme te restorantit, me qellimin per te kontrolluar kostot dhe per te ofruar nje pervoje me cilesi te lart per klientet. Ai eshte pergjegjes per perzgjedhjen, zhvillimin dhe menaxhimin e performances se stafit si dhe mbikqyr inventarin dhe detyra te tjera me baze ditore per te optimizuar fitimet.

Detyrat

Detyrat dhe Pergjegjesite:

 • Pergjegjes per te manaxhuar dhe kontrolluar te gjithe ecurine e restorantit;
 • Pergjegjes per perzgjedhjen, trajnimin dhe zhvillimin e stafit;
 • Pergjegjes per hartimin e nje plani me objektiva te qarta me qellim permiresimin dhe rritjen e te ardhurave;
 • Te jete ne gjendje te percaktoje dhe zbatoje standardet e nje sherbimi cilesor ne restorant perfshire standardet per higjenen & shendetit ne pune;
 • Te jete i afte per hartimin dhe menaxhimin e buxheteve, menuve, furnizimeve dhe marredhenieve me furnitoret dhe klientet;
 • Te jete i afte te menaxhoje fluksin dhe ngarkesen e punes duke koordinuar ne menyre sa me efektive stafin;
 • Te jete ne gjendje te zbaroje raportet me baze mujore per Dept. e Finances dhe ate te Burimeve Njerezore;
 • Te kryeje promovimin dhe marketimin e biznesit ne kliente potenciale.

Kualifikimet

Kerkesat dhe Kualifikimet:

 • Diplome Universitare (preferohet ne Hoteleri- Turizem);
 • Te kete 3 ose me shume vite eksperience pune ne kete pozicion;
 • Te kete aftesi organizative dhe jeni i/e vemendshem ndaj detajeve;
 • Te zoteroje aftesi te shkelqyera per te punuar ne menyre te pavarur dhe ne grup;
 • Te kete njohuri te programeve baze kompjuterike te paketes Microsoft Office;
 • Te jete njohes shume i mire i gjuhes Angleze (gjuhet e tjera perbejne avantazh).

Menyra e aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem te dergoni CV-ne ne adresen elektronike hr@nona.com.al.

*Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqiperise per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”.

Job Detail
 • Career LevelManager
 • Experience3 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.