Menaxher Servisi Automjetesh

Punajuaj
 • Post Date: January 12, 2022
 • Apply Before: May 13, 2022
 • Applications 0
 • Views 0
Job Overview

LUFRA kompania me fabrikë në Lushnje, Rrogozhinë dhe një fabrikë uji në Dukat, Vlorë, por edhe me produkte prezente në të gjithë Shqipërinë, aktualisht per zyrat qendrore neLushnje po kërkon të punësojë një Menaxher Servisi Automjetesh.

Detyrat

 • Organizon aktivitetet e ditore te servisit
 • Planifikon prioritetet qe flota e automjeteve te kompanise te jete gjithmone operative
 • Menaxhon stafin nen vartesine e tij
 • Planifikon dhe ndjek plotesim e kerkesave te servisit per pjeset e kembimit qe i nevojiten
 • Ndervepron me departamentet e tjera per plotesimin e kerkesave operative te kompanise

Kualifikimet

 • Të ketë mbaruar shkollën profesionale për Mekanike (diploma universitare avantazh)
 • Përvojë pune mbi 5 vjet në servise automjetesh.
 • Të ketë aftesi shumë të mira organizative.

Për te aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni nje CV të detajuar tek zyrat qëndrore të Lufra
ose nëpërmjet e-mailit: hr@lufra.al

Job Detail
 • Career LevelManager
 • Experience5 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.